Pees & Spier Baarlo/Venlo: 077 4778305 Pees & Spier Venray: 0478 729932 info@peesenspier.nl
Activeer je lichaamseigen herstelvermogen
Direct een afspraak maken

Behandeling Shockwave

Weer pijnvrij bewegen

Behandeling Shockwave

Shockwave therapie

Shockwave therapie is voor veel mensen nog een onbekend fenomeen. Op deze pagina leggen we de werking van shockwave therapie nader uit en kun je een consult aanvragen als je het gevoel hebt dat de therapie een oplossing kan zijn voor jouw klachten. 

DOWNLOAD HIER ONZE BROCHURE

Heb je een van deze klachten?

  • Hielspoor
  • Schouderpijn 
  • Golf-/tennisarm
  • Golf-/tenniselleboog
  • Achillespees klachten

Behoor je tot de talloze patiënten die chronische pijn lijden en al het mogelijke hebben geprobeerd om ervan verlost te raken? Injecties, medicatie, fysiotherapie, relaxatiemethodes. Keerde jouw pijn ook altijd na korte tijd terug, vaak zelfs erger dan voordien? Dan kan shockwave therapie wel eens een uitkomst voor jou zijn.

Diverse wetenschappelijke studies tonen namelijk aan dat shockwave therapie erg goede resultaten geeft. Chronische pijn wordt vaak veroorzaakt door ontstekingen of verkalkingen van pezen of van de slijmbeurs. Ook verkrampte spieren of spierknopen kunnen veel pijn veroorzaken.

Geen medicatie op operatie nodig

Shockwave therapie wordt officieel als Extracorporeal Shockwave-Therapie (ESWT) aangeduid. In tegenstelling tot conventionele behandelmethodes kunnen we met shockwave therapie de oorzaak van de pijn rechtstreeks bij de bron bestrijden. Zonder medicatie of chirurgie. Succesvolle resultaten worden al na enkele behandelsessies bereikt.

Stimuleert eigen genezingskracht

Jouw shockwave therapeut lokaliseert de bron en het pijngebied door middel van echografie. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste techniek: echoweergave in kleur. Door middel van deze kleurenecho kunnen we ontstekingen zichtbaar maken. Na het onderzoek stellen we het letsel bloot aan korte shockwave-impulsen. Deze hoog energetische, akoestische impulsen verbeteren de stofwisseling en bloedcirculatie in het pijngebied. Ze stimuleren zo het herstelmechanisme van het lichaam. Met andere woorden: shockwave activeert de eigen genezingskracht van jouw lichaam.

Intake

Wil je meteen starten met onze Shockwave Therapie? Plan dan meteen een intake in! Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.

Vraag nu een intake Shockwave therapie aan

 

Met het versturen van dit formulier geef ik Pees & Spier Expertise Centrum toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de privacyverklaring

Copyright © Pees & Spier Expertise CentrumCreated by LR Internet