Pees & Spier Baarlo/Venlo: 077 4778305 Pees & Spier Venray: 0478 729932 info@peesenspier.nl
Activeer je lichaamseigen herstelvermogen
Direct een afspraak maken

De eerste afspraak

Jouw persoonlijke behandelingsplan in een intake gesprek

De eerste afspraak

De eerste afspraak bij Pees & Spier expertise centrum bestaat altijd uit een intake. Aansluitend plannen we meestal een behandeling, zodat jouw herstel meteen kan starten.

Tijdens de intake inventariseren we je klachten en/of wensen en de invloed daarvan op jouw bewegingen. We praten er met je over en verrichten direct onderzoek. Daarna bespreken we met jou onze bevindingen. Wij vertellen je wat je van ons kunt verwachten, maar ook wat wij van jou verwachten om weer snel goed te kunnen functioneren.

Gedurende de (aansluitende) behandeling gaat de therapeut actief met jou en jouw klachten aan de slag.

Een eerste afspraak, intake én behandeling, duurt ongeveer 45 minuten. Naast een goede dossieropbouw, willen we voldoende tijd reserveren om actief met jou en jouw klacht aan de slag te gaan. Vandaar dat een eerste afspraak langer kan duren dan een standaard behandeling. De vervolgafspraken duren maximaal 25 minuten.

  • Om jouw behandeling zo effectief en prettig mogelijk te laten verlopen, vragen wij je om met de volgende zaken rekening te houden:
  • Neem bij elke behandeling je afspraakkaartje mee.
  • Zeg bij verhindering je afspraak 24 uur van te voren af, zodat wij een andere patiënt kunnen inplannen.
  • Neem plaats in de wachtruimte totdat je door ons persoonlijk wordt opgehaald.
  • Heb begrip als je enkele minuten moet wachten. Wij weten dat je tijd hebt moeten vrijmaken voor een behandeling, dus we proberen wachttijden te vermijden. (Er staat altijd gratis koffie en thee voor je klaar).
  • Breng een handdoek mee.
     

Copyright © Pees & Spier Expertise CentrumCreated by LR Internet