Review EMTT

emtt musculoskeletale klachtenCarmen schreef een review over haar ervaring met EMTT, een nieuwe revolutionaire behandelmethode die speciaal is ontwikkeld voor de behandeling van musculoskeletale klachten.

“Bij langdurig zitten in dezelfde houding blokkeerde mijn onderrug als het ware en ervaarde ik uitstralende zenuwpijn vanuit de onderrug en billen naar de benen. Deze klacht had ik ook wel eens bij stofzuigen, ramen wassen en dweilen. Ik moest dan rust nemen (liggen) en pijnstillers nemen dan trok de pijn meestal na een tijdje weg. Advies van de arts was corestability trainen. Dat had ik vanwege een blessure al een tijd niet meer gedaan. Na een weekendje weg en een lange autozit kwam deze pijn weer hevig opzetten en trok deze ook na 1 week niet weg. Fysiotherapeut Joost Nabben stelde voor om eens EMTT te proberen.

Ik ging op mijn buik liggen en de EMTT werd op mijn onderrug gezet. Ik kon mijn kleren aanhouden. Het apparaat ging aan en ik voelde meteen een soort prikkelend en tintelend gevoel precies op het gebied waar ik de pijn ervaarde. Na een tijdje leek het alsof het hele gebied ontspande en trok de pijn weg. Sinds deze behandeling nu 4 weken geleden heb ik geen pijn meer gehad. Ook niet bij de huishoudelijke taken”.

Meer over behandelmethode EMTT 👇

https://www.peesenspier.nl/emtt/