Ervaring EMTT

emtt

Eric schreef een review over zijn ervaring met EMTT, een nieuwe revolutionaire behandelmethode die speciaal is ontwikkeld voor de behandeling van musculoskeletale klachten.

“Na een ongeval liep ik een spierscheuring op. In het ziekenhuis werd gelijk een echo gemaakt, maar hierop was in eerste instantie geen duidelijke spierscheuring te zien. Omdat de klachten aanhielden adviseerde de huisarts om naar Knooppunt in Baarlo te gaan. Er was geen wachttijd en de afspraak werd meteen ingepland.  Er werd een tweede echo gemaakt en hierop was een spierscheuring te zien. Na overleg ben ik gestart met EMTT en anderhalve maand later was ik weer klachtenvrij.
Ik ben erg tevreden over de EMTT behandeling. Ik heb de behandeling zelf betaald, omdat het een behandeling van het Pees en Spier Expertise Centrum is en deze niet vergoed wordt, maar het was het geld zeer zeker waard!”

Eric Driessen

Meer over behandelmethode EMTT 👇

https://www.peesenspier.nl/emtt/