Pees & Spier Baarlo/Venlo: 077 4778305 Pees & Spier Venray: 0478 729932 info@peesenspier.nl
Activeer je lichaamseigen herstelvermogen
Direct een afspraak maken

Ervaringen Pees & Spier expertise centrum

Lees de ervaringen van onze cliƫnten

Ervaringen Pees & Spier expertise centrum

"Een operatie wilde ik voorkomen"

Na een aantal jaren met steeds erger wordende pijnklachten en beperkingen in mijn schouders heb ik Knooppunt Centrum voor Gezondheid bezocht om de mogelijkheden voor Shockwave te bespreken. Van meerdere mensen in mijn omgeving hoorde ik verhalen dat ze via deze therapie verlost waren van hun klachten.

Tijdens mijn 1e afspraak bleek echter op de echo dat de verkalking al zo ver gevorderd was dat het nog maar de vraag was of shockwave therapie zou helpen en of ik niet alsnog in het ziekenhuis onder "het mes" moest. Een operatie, met alle risico's van dien, dát wilde ik voorkomen. Maar ik wilde ook van de pijn en de beperkingen af. In goed overleg en met goede afspraken ben ik samen met de therapeut toch de behandeling aangegaan. En wat blijkt? Na een aantal behandelingen boeken we een super resultaat. De pijn is aanzienlijk afgenomen en ik kan pijnloos armbewegingen maken die ik al jaren niet meer heb kunnen doen.

Ik zeg er wel bij, het is geen feestje, de pijn is behoorlijk maar ik hoef géén operatie meer te ondergaan. Ik ben er nog niet en heb nog een aantal behandelingen te gaan. Maar ik vind het waard om in mijn gezondheid te investeren, en u?

terug naar overzicht

Copyright © Pees & Spier Expertise CentrumCreated by LR Internet