Pees & Spier Baarlo/Venlo: 077 4778305 Pees & Spier Venray: 0478 729932 info@peesenspier.nl
Activeer je lichaamseigen herstelvermogen
Direct een afspraak maken

Ervaringen Pees & Spier expertise centrum

Lees de ervaringen van onze cliƫnten

Ervaringen Pees & Spier expertise centrum

"Er is goed uitgelegd wat de behandeling inhield"

Ik had al een aantal maanden last van mijn hielspoor, had al aangepaste zolen gekregen maar kwam er maar niet van af. Via mijn broer ,die er ook last van had gehad, kreeg ik de tip om met shockwave te gaan starten bij Knooppunt in Venray. Hij had dit ook gehad en was van zijn klachten af.
En ik kan zeggen het is een prima therapie. Eerst wordt er via een echo gekeken of het zin heeft om met shockwave te starten, dan wordt dit besproken. Als de conclusie is dat het baat heeft, kun je zelf beslissen of je hiermee gaat starten, dit ook omdat je het zelf moet betalen. Garanties geven ze niet.
Omdat ik zelf zoiets had van baadt het niet dan schaadt het niet heb ik besloten om hier mee te gaan starten.

Ik heb nu een aantal keren shockwave gehad en het gaat goed met mijn hielspoor. Ik heb er nagenoeg geen last meer van. Elke keer na een behandeling gaat het beter.  Heb nu al dagen geen last, er zijn soms nog dagen dat ik het een beetje voel maar lang niet zo erg als voor de shockwave.
Ik ben zeer tevreden. Ik ben goed behandeld, Jan heeft me goed uitgelegd wat er ging gebeuren, hoe het genezingsproces er uit zou komen te zien en dit klopte precies. Ik ben erg tevreden over knooppunt, vriendelijk en professioneel personeel. 
Ik zou iedereen, die al langere tijd klachten heeft van hielspoor shockwave aanraden. 

terug naar overzicht

Copyright © Pees & Spier Expertise CentrumCreated by LR Internet