Pees & Spier Baarlo/Venlo: 077 4778305 Pees & Spier Venray: 0478 729932 info@peesenspier.nl
Activeer je lichaamseigen herstelvermogen
Direct een afspraak maken

Ervaringen Pees & Spier expertise centrum

Lees de ervaringen van onze cliƫnten

Ervaringen Pees & Spier expertise centrum

"De calcificaties zijn niet meer zichtbaar"

Al ruim 1 jaar ondervond ik steeds meer pijnklachten aan mijn schouders. Ondanks enkele bezoeken aan mijn huisarts, waarbij ik pijnstillers en fysiotherapie kreeg voorgeschreven, voor mijn zogenaamde frozen shoulders werden de klachten alleen maar erger. Fysiotherapie mocht ook niet echt baten. Tijdens mijn intensieve baan in de gezondheidszorg en mijn sportactiviteiten (volleybal),werden met name de pijnklachten in mijn rechter schouder zo erg, dat ik bij onverhoedse bewegingen soms door de grond ging van de pijn. 

Na een consult bij de orthopeed, werd zowel via röntgenfoto als met echografie, de diagnose calcifying tendinitis bij met name het rechter schoudergewricht gediagnostiseerd. Volgens de orthopeed moest ik mijn bewegingspatroon maar aanpassen en vooral geen onverhoedse bewegingen maken. Eventueel stelde hij een punctie of operatie voor om calcificaties te verwijderen. Via advies van een collega en verder research op internet o.a. pub med, kwam ik bij shockwave therapie als behandelmethode uit.

Mede door goede recensies van eerdere patiënten, kwam ik in contact met Joost Nabben van shockwave Expertise Centrum. Op een zeer professionele wijze, werden mijn klachten door hem onderzocht o.a. middels echografie en manueel fysiotherapeutisch onderzoek. Hij deed dit op een, in mijn optiek, open eerlijke en contactueel prettige wijze. Naar aanleiding van zijn informatie en onderzoek, koos ik voor de behandeloptie shockwave. Na 5 behandelingen van mijn rechter schouder, zijn mijn pijnklachten vrijwel verdwenen,zijn de calcificaties op de echografie niet meer zichtbaar, heb ik bij onverhoedse bewegingen geen pijn meer. Ik ben blij dat shockwave therapie, in mijn geval een goed resultaat heeft gehad, waarvoor mijn dank. Ik vind het wel jammer,dat mijn zorgverzekeraar shockwave therapie (nog) niet vergoed.

terug naar overzicht

Copyright © Pees & Spier Expertise CentrumCreated by LR Internet